הקדמה: מהו פיתוח יישומים ולמה צריך אכפת לך?
פיתוח אפליקציות הוא תהליך של עיצוב ויצירת תוכנה המספקת את הצרכים של אדם או קבוצה מסוימת.
ניתן לחלק את תהליך הפיתוח לשלושה שלבים עיקריים: ניתוח, עיצוב ופיתוח.
במאמר זה, נדון בכל שלב בפירוט.
במהלך שלב הניתוח, נבחן דרישות לאפליקציה חדשה ונזהה אילו תכונות נדרשות כדי לעמוד בדרישות אלו.
לאחר מכן, נעצב את האפליקציה באמצעות מגוון כלים על מנת להבטיח שהיא נוחה לשימוש ועונה על כל צרכי העסק.
לבסוף, נפתח את האפליקציה על ידי כתיבת קוד בשפת תכנות אחת או יותר כמו Java או C++.
לאחר ביצוע השלבים הבאים עבור כל יישום חדש, אתה יכול להיות בטוח שהמוצר שלך מוכן לשחרור!
webtoapp.co.il הפיכת כל אתר לאפליקציה מרשימה?
רוצים אפליקציה מרשימה? שגם תראה טוב, גם תתפקד טוב וגם תגדיל לכם את המכירות? הגיע הזמן להכיר את הפתרון הכי מדהים בשוק! webtoapp מבית החברה הגלובלית הוא הפתרון המושלם לכל עסק או חנות שרוצה להגדיל מכירות, ראשית עליכם להיות בעלי אתר אינטרנט רספו נסיבי איכותי. במידה ואתם כבר שם אל תבזבזו זמן ותצרו קשר עוד היום עם הצוות של webtoapp כדי להתחיל לעבוד על האפליקציה שלכם, הם גם יעצבו לכם ויבנו לכם אפליקציה מושלמת מבוססת על אתר האינטרנט שלכם וגם ידאגו לכל ההעלאות, בירוקרטיות, סטטיסטיקות ועוד. מהרו להצטרף לנבחרת העסקים המובילה בשוק וצרו איתם קשר עוד היום – לחצו כאן.
מהם כלים לפיתוח יישומים?
כלי פיתוח יישומים משמשים ליצירת יישומים. ניתן להשתמש בכלים אלה ליצירת אפליקציות לנייד, אפליקציות אינטרנט, אפליקציות שולחן עבודה ועוד. סוג הכלי שבו אתה משתמש יהיה תלוי בסוג האפליקציה שאתה רוצה ליצור.
כלים לפיתוח אפליקציות משמשים בתהליך פיתוח תוכנה. הם שילוב של תוכנות לעיצוב אפליקציות ותוכנות לפיתוח אפליקציות.
כלי פיתוח יישומים מספקים פלטפורמה למפתחים ליצור, לפתח, לבדוק ולפרוס את היישומים שלהם. ניתן להשתמש בהם גם כדי ליצור ולערוך את קוד המקור של יישום.
כלים לפיתוח יישומים עוזרים למפתחים בכך שהם מספקים להם מגוון תכונות כמו איתור באגים, בדיקות, פריסה ועוד.
תוכנת עיצוב אפליקציות משמשת ליצירת פריסות עבור ממשק המשתמש ועיצוב מסכים איתם משתמשים מקיימים אינטראקציה תוך כדי שימוש באפליקציה. תוכנה לפיתוח אפליקציות מסייעת למפתחים לכתוב קוד שמעצים את התכונות והפונקציונליות של האפליקציה.
מהם תהליכי פיתוח האפליקציות שחברות משתמשות בהן בשנת 2018?
פיתוח אפליקציות הוא תהליך המשמש חברות ליצירת תוכנות. הוא כולל את שלבי התכנון, הקידוד, הבדיקה ואיתור הבאגים של התוכנה.
ישנם סוגים שונים של תהליכי פיתוח אפליקציות שחברות משתמשות בהם בשנת 2018. התהליכים כוללים waterfall, agile ו-scrum.
תהליך המפל הוא תהליך ליניארי שבו כל השלבים מסתיימים לפני המעבר לשלב הבא. סוג זה של תהליך אינו אדפטיבי מכיוון שהוא אינו מאפשר לבצע שינויים בזמן שהם קורים.
Agile ו-scrum הם שני תהליכים פופולריים מאוד לפיתוח אפליקציות מכיוון שלשניהם יש יתרונות עבור מצבים שונים. Agile מאפשר לבצע שינויים מהירים בזמן שהם קורים בעוד Scrum מאפשר לצוותים לעבוד יחד בצורה יעילה יותר על פרויקטים עם מועדים או יעדים ספציפיים בראש.
תהליך פיתוח התוכנה הוא סט של שלבים מובנים המנחים צוות מרעיון ראשוני ועד למוצר הסופי. זוהי מסגרת לניהול הפרויקטים והפעילויות ההנדסיות הנדרשות לתכנון, יישום, בדיקה ושחרור תוכנה.
תהליך התכנות כולל את כל השלבים הנדרשים כדי להפוך רעיון לתוכנת מחשב עובדת. הוא כולל הגדרת דרישות, עיצוב או בחירת פתרון, הטמעתו בקוד, בדיקתו ושחרורו.
מהן המגמות הטכנולוגיות החשובות ביותר לפיתוח אפליקציות ב-2018?
פיתוח אפליקציות מובייל נמצא במגמת עלייה. יש הרבה טכנולוגיות חדשות שצצות בשוק ומפתחי אפליקציות תמיד מחפשים אותן. כאן נדון בכמה מהמגמות הטכנולוגיות החשובות ביותר לפיתוח אפליקציות ב-2018.
– אפליקציות אינטרנט פרוגרסיביות: PWAs הן דרך מצוינת לספק למשתמשים שלך חוויה הדומה לאפליקציות מקוריות תוך כדי יכולת להציע להם את היתרונות של אפליקציות אינטרנט. ניתן לפתוח אותם בדפדפנים והם עובדים גם במצב לא מקוון. זה אומר שהם עובדים הרבה יותר טוב מאתרים ניידים רגילים, שצריכים חיבור לאינטרנט כל הזמן, ויש להם חווית משתמש טובה יותר מאשר אפליקציות מקוריות.
– ארכיטקטורה ללא שרת: ארכיטקטורה ללא שרת מאפשרת למפתחים להתמקד בקוד שלהם מבלי לדאוג לבעיות תשתית, מדרגיות או זמינות מכיוון שכל המשימות הללו יהיו
פיתוח אפליקציות לנייד הוא תעשייה פורחת. זה היה הכוח המניע מאחורי חידושים רבים. וזה שינה את הדרך שבה אנחנו עושים דברים.
בשנת 2018, יש כמה טכנולוגיות חדשות שהולכות לשנות את הדרך שבה אנחנו מפתחים אפליקציות לנייד. הנה כמה מהחשובים שבהם:
– מציאות מדומה (VR) ומציאות רבודה (AR) – טכנולוגיות אלו יאפשרו למפתחים ליצור חוויות סוחפות יותר המערבות את המשתמשים בצורה חדשה לגמרי
– בינה מלאכותית (AI) – AI הולך לעזור למפתחים לבנות אפליקציות חכמות יותר
– Mobile Edge Computing – טכנולוגיה זו תאפשר עיבוד מהיר יותר של נתונים, מה שהופך יישומים רספונסיביים יותר וחווית משתמש טובה יותר
– טכנולוגיית בלוקצ'יין – טכנולוגיית הבלוקצ'יין תאפשר לבצע עסקאות מאובטחות בין משתמשים ללא כל הפרעה מצד שלישי